Verzending & Retour

Gratis verzending! *

Alle rackets en kledij (*vanaf een bedrag van €55.00) worden gratis verzonden in België, in Nederland is er gratis verzending vanaf €95.00. We doen er alles aan om jouw bestelling op tijd bij jou te krijgen. In principe geldt de regel: ’s avonds voor 16u besteld, de volgende werkdag verzonden.

Voor sommige producten geldt een langere levertermijn. Dat kan bijvoorbeeld wanneer een product niet meer op stock is bij ons. In dat geval staat het telkens ook aangegeven op de productpagina. Heb je vragen of opmerkingen in verband met je bestelling? Stuur een mail naar info@padel-pro.be en vermeld zeker je bestelnummer.

Is het product beschadigd? Dan neem je best met ons contact op om te bekijken of dit onder de garantie valt. Aangezien wij die schade ook moeten rapporteren bij de fabrikant van het product, kunnen we zelf niet beslissen over de geldigheid ervan. Is er twijfel? Dan zal het altijd de fabrikant zijn die beslist of de garantievoorwaarden van toepassing zijn. We vragen je sowieso om:
  • Onmiddellijk te stoppen met spelen wanneer je merkt dat het racket beschadigd is.
  • Minstens 2 foto’s te nemen, en door te sturen naar info@padel-pro.be

    • 1 foto van het hele racket, waar ook de schade op te zien is
    • 1 detailfoto van de schade, waar duidelijk op te zien is wat er beschadigd is.

Wij nemen dan contact op met de leverancier, en starten de procedure voor garantie.Ben je niet tevreden over een product, of heb je verkeerd besteld? Je hebt 30 dagen de tijd om het product terug te sturen. In dat geval moet:

  • Het product in de originele verpakking worden teruggestuurd
  • Het product geen zichtbare gebruikssporen hebben
  • Het product alle originele attributen bevatten en in dezelfde staat verkeren als waarin het werd geleverd.

terugbetaling zal gebeuren binnen de 30 dagen nadat we het product hebben ontvangen en bevestigd hebben dat aan alle voorwaarden werd voldaan.Alle retourzendingen gebeuren naar:
Padel Pro
Kasteeldreef 1
B-9160 Lokeren
Padel Pro